Υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη

Μαρκόπουλο, 3/11/2021

Προς τα Ιππικά Σωματεία - Μέλη της ΕΟΙ

Κύριοι,

Σας προωθούμε την προκήρυξη του Ιδρύματος Λεβέντη για τις υποτροφίες του έτους 2021.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, Από την Ελληνική Ομοσπονδίας Ιππασίας

-----Original Message-----

From: MΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤΑΝΗ <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>

Sent: Wednesday, November 3, 2021 11:43 AM

To:

Subject: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Α.Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ

Αγαπητοί κύριοι,

Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. LeventisFoundation) ενισχύοντας με συνέπεια και για 23η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2021.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν και φέτος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Με την συνεργασία και των τριών Ιδρυμάτων, συνολικά προκηρύσσονται 55 υποτροφίες, των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα.

Προκειμένου το γεγονός να καταστεί γνωστό στον αθλητικό κόσμο - πέρα από τη δημοσίευση της προκήρυξης στον Τύπο και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη-, παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε στα σωματεία-μέλη σας, αλλά και στους αθλητές/αθλήτριες της Ομοσπονδίας σας, την προκήρυξη των υποτροφιών, αντίγραφο της οποίας σας αποστέλλουμε.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και είμαστε στη διάθεσή σας για όποια πρόσθετη πληροφορία.

ΓΙΑ ΤΗΝ WHAT & WHY

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ