Αίτηση καταχώρησης εγκατάστασης ιπποειδών

Μαρκόπουλο, 10 Νοεμβρίου 2022

Προς τα Σωματεία-Μέλη της ΕΟΙ,

Που ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής, Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε.  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητοί Κύριοι,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσής μας σχετικά με την καταγραφή των ιπποειδών, συνημμένα και παρακάτω θα βρείτε την αίτηση και τα στοιχεία επικοινωνίας για την καταχώρηση της εγκατάστασης και την απόδοση κωδικού.

Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται το σωματείο ή η εγκατάσταση :

1. Να ορίσει Υπεύθυνο Εγκατάστασης
  2. Να συμπληρωθεί η αίτηση με τα στοιχεία τα οποία ζητούνται και να προσκομιστεί στη ΔΑΟΚ της ΠΕ Ανατολικής Αττικής (κατόπιν ραντεβού, όπως θα δείτε παρακάτω) από τον Υπεύθυνο Εγκατάστασης αυτοπροσώπως ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του.
  3. Για τα ιππικά σωματεία απαιτείται η αίτηση να συνοδεύεται από απόσπασμα πρακτικού του ΔΣ όπου φαίνεται ο ορισμός του Υπευθύνου Εγκατάστασης.

Σημειώνεται ότι παρόμοια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τα σωματεία που ανήκουν σε άλλες περιφέρειες και συστήνεται στα σωματεία να απευθυνθούν στη ΔΑΟΚ της περιφέρειας που ανήκουν για την απαιτούμενη διαδικασία.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την κ. Επη Χαραλαμποπούλου.

Με εκτίμηση,

-----Original Message-----

From: athina angelopoulou <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>

Sent: Tuesday, November 8, 2022 1:55 PM

To: Epi Charalampopoulou <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>; HEF <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Subject: ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ

Παρακαλώ ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΔΑΟΚ ΠΕ Ανατολικής Αττικής μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Με εκτίμηση

Αθηνά Αγγελοπούλου