Longines EEF Series

Καλεντάρι 2023

Η σειρά Longines EEF ανακοινώνει το καλεντάρι για το 2023

Η σειρά Longines EEF Series επιστρέφει για μια νέα σεζόν, υποστηρίζοντας τις ευρωπαϊκές χώρες να αναπτύξουν τις εθνικές τους ομάδες μέσω του Κυπέλλου Εθνών και η οποία θα διαρκέσει έως το καλοκαίρι.

Η σειρά των φετινών αγώνων θα ξεκινήσει στην Ιταλία, όπου θα φιλοξενηθούν οι αήττητοι πρωταθλητές της σειράς, πριν κατευθυνθούν σε όλη την Ευρώπη για τα περιφερειακά προκριματικά.

Οι πέντε πρώτες ομάδες από κάθε περιοχή θα περάσουν στη συνέχεια στους ημιτελικούς. Από εκεί θα υποδεχτούμε τις 10 καλύτερες χώρες για τον μεγάλο τελικό που επιστρέφει στη Βαρσοβία στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το 2021 και το 2022 η ιταλική ομάδα ήταν νικήτρια και θα προσπαθήσει να πετύχει χατ-τρικ αυτή τη σεζόν.

Ο χορηγός τίτλου Longines έχει υποστηρίξει τη σειρά από την έναρξή της, βοηθώντας στην παροχή νέων ευκαιριών στις εθνικές ομοσπονδίες να αγωνιστούν σε ομαδικούς αγώνες. Η Σειρά στοχεύει στο να αυξήσει τη δεξαμενή ταλέντων κάθε χώρας που θα συνεχίσουν στα Πρωταθλήματα, ενώ ενθαρρύνει την προώθηση των νέων ιππέων στις ομάδες απαιτώντας από όλες τις ομάδες να συμπεριλάβουν έναν ιππέα U25 στην ομάδα τους.

Ο Kevin Gallagher (IRE) αποδείχθηκε ένας ξεχωριστός νεαρός ιππέας κατά τη διάρκεια της σεζόν του '22, πετυχαίνοντας δύο αποτελέσματα 0/4 κατά τη διάρκεια των Προκριματικών και μία διπλή άπταιστη σε Ημιτελικό και Τελικό. Με σταθερά ομαδικά αποτελέσματα στη σειρά Longines EEF, ο Gallagher συνέχισε και πήδηξε το πρώτο του Grand Prix 5* το περασμένο καλοκαίρι στο Δουβλίνο, υπογραμμίζοντας τη δύναμη της σειράς να βοηθά τους ιππείς να προοδεύουν.

Η νέα σεζόν υποδέχεται και την ΚΕΡ Ιταλίας ως επίσημο Συνεργάτη για την Ασφάλεια των ιππέων. Σε συνεργασία με την EEF, η KEP Italia δεσμεύεται να προστατεύει τους ιππείς με όραμα να αναπτύξουν το άθλημα.

Theo Ploegmakers, Πρόεδρος ΕΕΦ

"Πέρυσι είδαμε την πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν της σειράς Longines EEF και ένα υπέροχο άθλημα σε όλη την Ευρώπη. Φέτος έχουμε ένα φανταστικό καλεντάρι και ευχαριστούμε τις Εθνικές Ομοσπονδίες και τις Ομοσπονδίες μας για τη συνεχή  υποστήριξή τους να ζωντανέυουμε τους αγώνες". Η σειρά αγώνων σε τέτοιο επιπεδο είναι αναπόσπαστο στοιχείο του ήθους της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας, για τη δημιουργία ενός βιώσιμου αθλήματος που συνεχίζει να αναπτύσσει νέα ταλέντα και να αυξάνει τη δύναμη των εθνικών ομάδων».

Καλεντάρι Longines EEF Series 2023:

Ημερομηνία

Τόπος