Σχολή Προπονητών

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της Σχολής Προπονητών Γ Κατηγορίας

Μαρκόπουλο, 22 Φεβρουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο μέρος εκπαίδευσης της Σχολής Προπονητών Ιππασίας Γ’ Κατηγορίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι προπονητές διδάχθηκαν το μάθημα της Αμαξοδήγησης στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων,  ενώ είχαν πλήρη εκπαίδευση στις Σωτήριες Πρώτες Βοήθειες και στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και θα τους χορηγηθεί Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίου από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης (ΕΕΙΕ), που συνεργάζεται με το ERC και την ITACCS, διάρκειας τριών ετών.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και θα ακολουθήσουν οι γραπτές εξετάσεις και τεστ ιππικής επάρκειας τον Ιούλιο, οι επιτυχόντες των οποίων θα συνεχίσουν στην εποπτευόμενη πρακτική άσκηση σε ιππικά σωματεία – μέλη της ΕΟΙ. Η Σχολή θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου 2019 με τις τελικές εξετάσεις προπονητικής και χορήγηση διπλωμάτων στους επιτυχόντες.

Από την ΕΟΙππασίας