Νέα ανακοίνωση 27.3.2020

Ανακοίνωση για δημόσιες αναρτήσεις

Μαρκόπουλο, 27.3.2020

Η ΕΟΙ από 11.3.2020 μέχρι και σήμερα, πριν από όλους τους αθλητικούς φορείς και ομοσπονδίες, έχει κινηθεί άμεσα και προληπτικά για να αντιμετωπίσει τις έκτακτες προκλήσεις εξαιτίας της πανδημίας και των απαραίτητων μέτρων της Πολιτείας.

Σε όλο αυτό το διάστημα η ΕΟΙ είναι σε συνεχή επαφή με την Πολιτεία και σε συνεννόηση με τους ομίλους-μέλη της και όλους τους εμπλεκόμενους στην Ελληνική ιππασία (αθλητές, ιδιοκτήτες, προπονητές, κτηνιάτρους, άλλους επαγγελματίες και φιλίππους) για την εξεύρεση των προσφορότερων λύσεων στο πλαίσιο του εφικτού.

Όλες οι αποφάσεις της ΕΟΙ έχουν ληφθεί με αίσθημα ευθύνης και φροντίδας έναντι του κόσμου της Ελληνικής ιππασίας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Με αφορμή επώνυμες αναρτήσεις στο διαδίκτυο και συνομιλίες σε εφαρμογές επικοινωνίας, η ΕΟΙ εφιστά την προσοχή σε όλους ότι αβάσιμες, ανεύθυνες και δυσφημιστικές έγγραφες αναρτήσεις και μηνύματα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Δικαστικής Επιτροπής και σε περίπτωση που θα περιέλθουν και πάλι σε γνώση της ΕΟΙ θα παραπεμφθούν αρμοδίως.

Οι στιγμές είναι δύσκολες και απαιτούν σύνεση, έγκυρη ενημέρωση (όχι διασπορά φημών), αυτοσυγκράτηση και συνεργασία.

Η ΕΟΙ παραμένει στη διάθεση των μελών και αθλητών της και θα συνεχίσει να παρέχει διευκρινίσεις και να απαντάει σε όλα τα τηλεφωνήματα και επιστολές.

Από την EOIΠΠΑΣΙΑΣ