Ανακοίνωση 11/9

Χρήσιμες Οδηγίες για τους Αγώνες 12-13/9

Μαρκόπουλο, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Προς τα Ιππικά Σωματεία – Μέλη της ΕΟΙ

Χρήσιμες Οδηγίες για τους Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, 12-13/9/2020, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου

Σύμφωνα με το από 11.06.2020 Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της ΕΟΙ, που έχει εγκριθεί από την ΓΓΑ, καθώς και τις νεότερες οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ

1. O αγώνες πραγματοποιούνται χωρίς θεατές. Επιτρέπεται η είσοδος στους αθλητές, στους συντελεστές αγώνων και ενός συνοδού ανά αθλητή.
  2. Η είσοδος στο ΟΚΙΜ θα γίνεται μόνο από την Κεντρική Πύλη, όπου θα γίνεται η καταγραφή των στοιχείων όλων στον ειδικό κατάλογο εισερχομένων/εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19.

Ο έλεγχος των αθλητών θα γίνεται βάσει της λίστας συμμετοχών.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση όλων δεδομένου ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην είσοδο του ΟΚΙΜ λόγω του ελέγχου. Προς διευκόλυνσή σας επισυνάπτεται  έντυπο του καταλόγου το οποίο μπορείτε να τυπώσετε και να καταγράψετε τα στοιχεία των ατόμων ανά όχημα και να το παραδώσετε κατά την προσέλευσή σας στην είσοδο για οικονομία χρόνου.

1. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους στεγασμένους χώρους και τις κερκίδες όλων των στίβων του ΟΚΙΜ. Όσοι είναι στις κερκίδες θα πρέπει να κάθονται με κενό είτε δύο καθισμάτων ή 2 μέτρων απόσταση μεταξύ τους, φορώντας προστατευτικές μάσκες.
  2. Οι αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό ιπποδρόμιο με χόρτο ΥΕ, όπου η είσοδος επιτρέπεται μόνο από τις θύρες 1,2,3,4, ενώ οι θύρες 6,7 θα είναι κλειστές, όπως και οι αντίστοιχες κερκίδες. Το κυλικείο θα λειτουργήσει εντός του χώρου των κερκίδων. Οι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας θα πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό ιπποδρόμιο με άμμο ΙΔ.
  3. Η Γραμματεία για την ΥΕ θα λειτουργήσει στον ισόγειο χώρο του πύργου κριτών, ενώ η Γραμματεία για την ΙΔ θα λειτουργήσει στο άνω διάζωμα των κερκίδων του ανοιχτού ιπποδρομίου με άμμο.
  4. Κάθε σωματείο ορίζει και εκπροσωπείται από ένα (1) Υπεύθυνο Πρόσωπο για την επιβεβαίωση των συμμετοχών των αθλητών του σωματείου στη Γραμματεία. Το Υπεύθυνο Πρόσωπο θα επιβεβαιώνει τις συμμετοχές για ολόκληρη την αγωνιστική ημέρα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η αναμονή με άλλα Υπεύθυνα Πρόσωπα από άλλα σωματεία.
  5. Στις τελετές απονομής,  τα έπαθλα θα δίδονται όπως περιγράφεται στις προκηρύξεις των αγώνων και με μέσα προφύλαξης. Κατά την απονομή δεν επιτρέπονται οι χειραψίες και οι εναγκαλισμοί, ενώ οι αθλητές θα έχουν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους.

Από τη Γραμματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Επισυναπτόμενα αρχεία
Download this file (katalogos_eiserxomenon_ekserxomenon (003).pdf)katalogos_eiserxomenon_ekserxomenon (003).pdf